Föreställningar

FÖRESTÄLLNINGAR


 

Ett överraskande möte mellan den excentriske gatumusikanten Professor Stilleben/Peter Tornborg, den autistiske vaktparadsmusikern Tennsoldaten Helmut/Björn Hagerman och den neurotiska, mytomanen-operasångerskan La Divina Castafiore/Berit Carlberg. Allt tryfferat med pulshöjande marscher och wienermusik som smälter stålhjärtan. Föreställningen tar c:a en timme.

 

 

                                                           TITTA PÅ CLIPPEN !

                     Tryck på förstoringssymbolen längst ned till höger på clippet

 

WIENERBRÖDERNA OCH PRIMADONNANEN MUSIKALISK KOMEDI AV PETER TORNBORG


MEDVERKANDE


BERIT CARLBERG

La Divina Castafiore

PETER TORNBORG

Professor Stilleben

BJÖRN HAGERMAN 

Tennsoldaten Helmut

Peter Tornborg har genom åren gjort många roller

inom opera, operett och musical och har bl.a. sjungit in titelrollen  Don Giovanni för St Petersburgs radio, Fridas visor för nordiska TV kanaler och turnerat mycket i bl.a. Ryssland och USA. Nyligen hemkommen från konsertturné i Svenskbygderna.

Peter debuterar här som dragspelande gatumusikant.


Läs Mer

Berit Carlberg är en känd scenartist  inom svensk underhållning och behöver knappast någon närmre presentation. Som operettprimadonna, sångerska, komedienne och karaktärskådespelerska av rang  har hon fått en självklar plats i publikens hjärtan. I rollen som La Divina Castafiore får hon användning för sin  erfarenhet, sceniska mångsidighet och humor.


Läs mer


 Björn Hagerman är en musikant med brett register. Spelar jazz i olika konstellationer och hanterar skickligt diverse instrument som t.ex. kontrabas, bastuba, saxofon och flöjt. Har tidigare sjungit  i en framgångsrik barbershopkvartett. Här kastar han sig oförskräckt in i skådespelarbranchen  som den förvirrade tennsoldaten Helmut.

 

Lyssna

WIENERBRÖDERNA

 MED GATUMUSIKANTEN OCH TENNSOLDATEN

Gatumusikanten och taskspelaren professor Stilleben/Peter Tornborg underhåller med sina spelande och dansande apor när den vilsekomne vaktparadsmusikern tennsoldaten Helmut/Björn Hagerman dyker upp och bildar orkestern Wienerbröderna. 

Med smittande "brunnsmusik" ,wienermusik, kupletter och någon operaaria som smälter stålhjärtan blandar de  upptåg och gags och interagerar med publiken. Efter föreställningen kan de om så önskas spela  dansmusik för hugad publik.

Föreställningen tar totalt c:a  45 minuter och  med efterföljande dans c:a en timme men kan anpassas efter behov och för det mesta spelas utan ljudförstärkning.

 

Beställes genom Peter Tornborg. tornborg7@gmail.com. 

tel: 0735-377793OCH EN SNURRIG KARUSELL

 

   DESIGN ANNA FAGERBERG


EN MUSIKALISK BERG OCH DALBANAMED JOSEFIN CEDERWALL OCH PETER TORNBORG


Följ med i en hissnade berg och dalbana och låt dig ryckas med i en snurrig musikkarusell. En upplevelse där olika musikstilar respektlöst blandas. Alla känslor och smaker får sitt. Ingen slipper undan. Pangnummer från Grand Opera, irländska sånger, Music Hall, Musical, och liten visa. Ackompanjerat av egeninspelade bakgrunder med åtskilliga akustiska instrument. En föreställning med mycket humor och improvisationer. Den som en gång drabbats av Josefin Cederwall in action glömmer henne aldrig- en av landets  oblygaste aktriser och...vackraste sopranröster. Lyssna nedan på hennes Boito/ l altra Notte och Peter Tornborg s Taube/ Min älskling du är som en ros.

 

Speltid c:a en timme. och kan spelas nästan var som helst.

OPERA CON GRAZIA

FRISTÅENDE SCENPRODUCENT

SEDAN 1995

Opera,Teater,Musical,Music Hall,Cabarét,

Caféprogram,Konserter,

Skräddarsydda program till företag och

organisationer.

KONTAKT

 

Adress: Rådane 410, 66291 Åmål Sweden

Email: contact@operacongrazia.com

Phone: Peter Tornborg 0735-377793

 

 

 

AKTUELLA  FÖRESTÄLLNINGAR

 

Wienerbröderna och Primadonnan

 

En musikalisk berg och dalbana

med Josefin Cederwall och Peter

Tornborg

 


© Copyright. All Rights Reserved.